غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

روبیو: لغو ویزای دانشجویی بیشتری در روزهای آینده انجام خواهد شد

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: در روزهای آینده احتمالاً ویزای دانشجویی افراد بیشتری به دلیل فعالیت‌های مرتبط با حمایت از فلسطین لغو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، لابی قدرتمند صهیونیست در آمریکا اکنون دست به کار شده و در حال اعمال فشار بر افکار عمومی از طریق سیاستمداران آمریکایی با هدف سرکوب آزادی بیان و حمایت از اسرائیل است.

 

بر این اساس، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با خبرنگاران پس از نشست وزرای خارجه گروه هفت (G۷) گفت: انتظار می‌رود در روزهای آینده ویزای افراد بیشتری به دلیل حمایت از فلسطین لغو شود، زیرا ما در حال شناسایی افرادی هستیم که هرگز نباید اجازه ورود به خاک آمریکا به آن‌ها داده می‌شد.

 

این اظهارات به دنبال دستگیری و بازداشت محمود خلیل، دانشجوی دانشگاه کلمبیا، مطرح می‌شود. دولت آمریکا قصد دارد خلیل را به دلیل فعالیت‌هایش در حمایت از فلسطین و مخالفت با نسل کشی مردم غزه به دست صهیونیست‌ها از کشور اخراج کند.

 

روبیو بدون اشاره مستقیم به پرونده خلیل، تأکید کرد: دولت آمریکا در حال بررسی موارد مشابه است و ممکن است اقدامات بیشتری برای لغو ویزای دانشجویانی که در فعالیت‌های سیاسی خاص درگیر هستند، انجام دهد.

 

این اقدامات بخشی از سیاست‌های گسترده‌تر برای مقابله با فعالیت‌هایی است که از نظر دولت آمریکا ممکن است امنیت ملی را تحت تأثیر قرار دهد.

 

این موضوع واکنش‌های مختلفی را در میان فعالان حقوق بشر و دانشگاهیان برانگیخته است، چرا که برخی آن را نقض آزادی بیان و حقوق دانشجویان می‌دانند./ مهر

ارسال نظر